ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι γυναίκες


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ το βράδυ της Τρίτης (21/01) στο Milk Bar. Σε κλίμα άκρως εορταστικό τα κορίτσια της “Ένωσης” πέρασαν όμορφες στιγμές, μετά την καθιερωμένη προπόνηση.

Το “παρών”, εκτός από όλη την ομάδα και το προπονητικό τιμ, έδωσαν ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Β’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, το μέλος του ΔΣ, κα. Γεωργία Λεμονιά, και ο έφορος του τμήματος, κ. Νίκος Παναγιωτίδης.

Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και έφορος ευχήθηκαν στα κορίτσια του “Δικεφάλου”, ενώ παράλληλα έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η Φωτεινή Μπίσκου, η οποία κέρδισε ένα ταξίδι 4 διανυκτερεύσεων στη Σαντορίνη, προσφορά των Grandview Hotel και Blue Dolphins Appartments του κ. Αλέξη Γιαννουλάτου.

Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά το Milk Bar και τον ιδιοκτήτη κ. Μάρκο Κωβαίο για τη φιλοξενία του στον πανέμορφο χώρο και τα εξαιρετικής ποιότητας γεύματα, καθώς επίσης και τα καταστήματα Στεργίου για τη βασιλόπιτα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ