ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έκοψε την πίτα η ποδηλασία!


Το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ έκοψε την πίτα του για την έναρξη της νέας χρονιάς. Μίας χρονιάς ιδιαίτερης για το ιστορικό τμήμα του Συλλόγου, καθώς φέτος συμπληρώνονται 90 χρόνια από την δημιουργία του (1929-2019).

Έτσι, οι άνθρωποι του τμήματος βρέθηκαν στον φιλόξενο και γεμάτο… συμβολισμούς μαγαζί “εν έτει 1929“, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αλέξη Αλεξίου, να δίνει το “παρών”.

Μάλιστα, ο έφορος του τμήματος, κ. Χρήστος Μαυροθαλασσίτης, χάρισε μία αγωνιστική φανέλα στον Πρόεδρο της ΑΕΚ ως αναγνώριση των προσπαθειών για την αναβάθμιση της ποδηλασίας του “Δικεφάλου”. Παράλληλα, ο κ. Αλεξίου βράβευσε τους δύο πρώτους αθλητές για το 2018 σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία της ΕΟΠ. Τον Τάσο Καβαλιεράτο, ως πρώτο της μεγάλης ομάδας, και τον Ιβάν Μαυροθαλασσίτη ως πρώτο της Ακαδημίας. Επίσης βραβεύτηκε και ο μικρός αργυρός Πανελληνιονίκης Αιμίλιος Καβαλιεράτος.

Την περασμένη Κυριακή (20/01) στο άλσος Βείκου στο Γαλάτσι, σύσσωμη η Ακαδημία με τους γονείς των παιδιών, τον έφορο και τους προπονητές κ.κ. Σκυλοδήμο και Παπουτσά, έκοψε την 2η πίτα για τους μικρούς μας αθλητές.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ