ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έκοψε την πίτα ο Υγρός Στίβος!


Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε χθες (30/01) το βράδυ την Πρωτοχρονιάτικη πίτα το τμήμα υγρού στίβου της ΑΕΚ.

Όλα τα τμήματα, αντρικό, γυναικείο και ακαδημίες, βρέθηκαν στο Super Bowl, όπου και απόλαυσαν παιχνίδι bowling, συζητήσεις και όμορφες στιγμές. Φυσικά, το κυρίαρχο θέμα είχε “κιτρινόμαυρο” χρώμα, καθώς άπαντες συζητούσαν για το αυριανό (01/02, 16:00) ντέρμπι της ανδρικής ομάδας με το Περιστέρι στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ.

Το “παρών” εκτός από τους αθλητές, τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ όλων των ομάδων, έδωσαν και οι υπεύθυνοι των τμημάτων κ.κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, οι οποίοι και έκοψαν την πίτα.

Τόσο ο κ. Μιχαλόπουλος, όσο και ο κ. Κιρμίζογλου, ευχήθηκαν σε όλους υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, έστειλαν μήνυμα για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ και στον Υγρό Στίβο, ενώ κλείνοντας ευχαρίστησαν όλους όσους προσφέρουν στην ΑΕΚ, αλλά και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του τμήματος.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν στους Άνδρες, ο Χριστόφορος Δερμιτζάκης για δεύτερη διαδοχική χρονιά, στις Γυναίκες ολόκληρη η ομάδα, ενώ στις Ακαδημίες, η προπονήτρια κολύμβησης, Αγγέλα Λυμπεροπούλου.

Η βραδιά κύλησε το ίδιο όμορφα έως το τέλος της, όταν και “έκλεισε” με την υπόσχεση άπαντες να βρεθούν στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ το Σάββατο στις 16:00 για το μεγάλο παιχνίδι της ανδρικής ομάδας πόλο.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ