ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εμφάνιση της δεκαετίας από τους ποδηλάτες!


Μία από τις καλύτερες επιδόσεις των τελευταίων δέκα ετών σημείωσε η ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (14/04). Η Skoda Synergy Ακαδημία Ποδηλασίας της ΑΕΚ που έλαβε μέρος στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής ορεινής ποδηλασίας που διοργάνωσε η Ε.ΠΟ.Σ.Κ. στην Χαλκίδα, συγκέντρωσε 5 μετάλλια αποδεικνύοντας τις λαμπρές μέρες που βιώνει και που θα γίνουν… λαμπρότερες τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα πέρα από τα 5 μετάλλια, η “Ένωση” μέτρησε και δύο τέταρτες θέσεις, μία πέμπτη και μία 6η θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσωνας Μαντάς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Παμπαίδες, ανεβάζοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τη σημαία του “Δικεφάλου”. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, στην 30η ο Παντελής Σουκούλης, ενώ άτυχος στάθηκε ο Χρήστος Καρακώστας που λόγω μηχανικού προβλήματος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Στα Μίνι Μικρά αγόρια, ο Αιμίλιος Καβαλιεράτος τερμάτισε 6ος, ενώ τον ακολούθησαν οι: Γιάννης Κουρούνης-7ος, Γιάννης Τριανταφυλλίδης-8ος, Ιάσονας Γιαλαμάς-9ος, Κωνσταντνίνος Καλτσίδης-15ος.

Στα Μίνι Μικρά κορίτσια, το μετάλλιο ήρθε από την Αγγελική Ταρσουλή που κατέκτησε την 3η θέση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Στα Μίνι Μεγάλα, ο Σεραφείμ Καραγιάννης πλασαρίστηκε στην 14η θέση, ο Στέφανος Πρασσάς στην 29η, ο Αναστάσιος-Άγγελος Κωνσταντόπουλος στην 30η, ο Γιώργος Μαραγκουδάκης στην 31η και ο Νικόλαος Δρακούλης στην 33η.

Στην κατηγορία των Παίδων, ο Αντώνης Γκάρτζιος κατέλαβε την 3η θέση, ανεβαίνοντας στο βάθρο και φορώντας το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος.

Στην Μάστερ Α’, ο Αλέξανδρος Αλετράς για ακόμα μια φορά έκανε αισθητή την παρουσία του, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Τάσος Καβαλιεράτος τον μιμήθηκε στην Μάστερ Β’. Την ίδια στιγμή ο Ρωμύλος Καραβέζης στην Μάστερ Β’ τερμάτισε στην 8η θέση.

Τέλος, ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης στην Μάστερ Γ’, βγήκε 5ος και ο Τάσος Παπαποστόλου στους Άνδρες 4ος.

Όλες οι εμφανίσεις των “κιτρινόμαυρων” έκαναν χαρούμενη ολόλκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ, με τους αθλητές να αφιερώνουν τις μεγάλες επιτυχίες τους σστα 95α γενέθλια του Συλλόγου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ