ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης!


Ώρα να γεμίσουν τα τραπέζια με “κιτρινόμαυρες” ρακέτες!

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων στην αίθουσα του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Νέα Φιλαδέλφεια, τόσο για την Ακαδημία όσο και για τους Ενήλικους και Βετεράνους τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Η πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα του “Δικεφάλου” βρίσκεται στην οδό Ιασωνίδη 22 στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι προπονήσεις αρχικά θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα επιστρέψουμε στην καθιερωμένη πενθήμερη προπόνηση.

Φυσικά, στο χώρο θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας, πάντα με πλήρη σεβασμό στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα, ξεκινούν και οι εγγραφές στην Ακαδημία των Πρωταθλητών!

Ελα κι εσύ να ανακαλύψεις τη μαγεία του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης!

Μάθε από τους καλύτερους και παίξε πινγκ πονγκ στην ΑΕΚ με τους καλύτερους!

Η έναρξη των προπονήσεων συμπίπτει με την έλευση στη θέση της προπονήτριας μίας εκ των κορυφαίων αθλητριών που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, της σπουδαίας Χρυσούλας Τουρσουνίδου. Η Χρυσούλα Τουρσουνίδου πέραν όλων των άλλων ατομικών και ομαδικών διακρίσεων με άλλους συλλόγους, αγωνίστηκε με το “Δικέφαλο” την τριετία 2016-2019 συμβάλλοντας τα μέγιστα στις δύο διαδοχικές ανόδους της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης από την Α’ Αττικής στην Α2 Εθνική Κατηγορία, κατακτώντας και τον τίτλο της Β’ Εθνικής. Βρίσκεται στο χώρο για 37 έτη, ενώ έχει αποτελέσει βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής για 7 χρόνια.

Η Πρωταθλήτρια Χρσούλα Τουρσουνίδου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι χαρούμενη που αναλαμβάνω προπονήτρια των Ακαδημιών της ΑΕΚ. Με τη βοήθεια όλων, μιας και κανείς δεν περισσεύει σε τέτοιες προσπάθειες, στοχεύουμε όχι μόνο στο να διατηρήσουμε τη δυναμική της ΑΕΚ, αλλά και να την αυξήσουμε. Για εμάς πάντα πρωταρχικό μέλημα είναι το κάθε παιδί, να αθληθεί και να χαρεί με το άθλημα, και μελλοντικά να φανεί αυτό το αποτύπωμα και στην ομάδα“.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προπονήσεων:
Δευτέρα
Ακαδημία: 17:00 – 19:00
Ενήλικες-Βετεράνοι: 19:00 – 21:00

Τρίτη
Ακαδημία: 17:00 – 19:00
Ενήλικες-Βετεράνοι: 19:00 – 21:00

Πέμπτη
Ακαδημία: 17:00 – 19:00
Ενήλικες-Βετεράνοι: 19:00 – 21:00

Για πληροφορίες και εγγραφές:
1) Γραφεία ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια): Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00.
Τηλέφωνο: 210-2584582.

2) Μail: academies@aek.gr, info@aek.gr.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ