ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με την Χριστίνα Κολοκάθη


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, με την Χριστίνα Κολοκάθη. Η 31χρονη (16/05/1990) αριστερή οπισθοφύλακας εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η αρχηγός της ΑΕΚ ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της γενέτειράς της. Ο λόγος για τη Νίκη Καλαμάτας 91′ από την αγωνιστική χρονιά 2003-2008 στο πρωτάθλημα Α’ και Β’ Εθνικής Γυναικών. Ακολούθησαν δύο σεζόν (2009-2011)με την ομάδα της Τόλμης Περιστερίου στη Β’Εθνική, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Αβαντίδων Χαλκίδας και Ολυμπιάδας Υμηττού. Στην Ολυμπιάδα αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, ούσα αναντικατάστατη, κερδίζοντας πολλές εμπειρίες. Τελευταίος της σταθμός υπήρξε ο Περσέας Σύρου.

Η Χριστίνα Κολοκάθη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος μιας ομάδας με το μέγεθος και την ιστορία της ΑΕΚ. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν ο προπονητής και η διοίκηση και να πετύχουμε τον στοχο μας που δεν ειναι αλλος απο την άνοδο στην επόμενη κατηγορία».

Χριστίνα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ