ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με την Ελένη Στεφάτου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ελένη Στεφάτου. Η 24χρονη (18/06/1998) μέσος εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Ελένη Στεφάτου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 14 ετών στον Οδυσσέα Γλυφάδας και τη διετία 2014-2016 φόρεσε τη φανέλα της Ολυμπιάδας Υμηττού. Ακολούθησε η Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου και το 2020 επέστρεψε στον Οδυσσέα Γλυφάδας.

Έχει χρηστεί διεθνής με την Εθνική Ομάδα Κορασίδων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ελένη Στεφάτου δήλωσε στο aek.gr: «Το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται σήμερα σε μικρότερη κατηγορία μου δημιουργεί το κίνητρο και την ευθύνη να συμβάλλω, ώστε να σύντομα να πρωταγωνιστεί και στην μεγάλη κατηγορία διότι αυτός είναι για το ιστορικό κλαμπ της ΑΕΚ ο μοναδικός στόχος ο πρωταθλητισμός. Στην πρόταση συνεργασίας που μου έγινε, συμφώνησα διότι με τιμά σαν αθλήτρια το γεγονός αυτό λόγω του μεγέθους του σωματείου, αλλά και επειδή θα βρισκόμουν και σε ένα οικείο περιβάλλον με γνωστούς συνεργάτες. Ευχαριστώ τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, καθώς και την προηγούμενη ομάδα μου τον Οδυσσέα Μοσχάτου και τον πρόεδρο κο. Παπακώστα για τη μεταγραφή».

Ελένη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ