ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με την Emily Bolton


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Emily Bolton. Η 22χρονη (10/02/1998) Αγγλίδα δεξιόχειρας αθλήτρια εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η Emily Bolton είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της Αγγλίας, κατακτώντας την περασμένη αγωνιστική περίοδο το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό γυναικών και το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό στο Πρωτάθλημα Αγγλίας 2020. Παράλληλα, έχει να επιδείξει ένα ασημένιο μετάλλιο στους Αγώνες Κοινοπολιτείας το 2019 και ένα χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό αγώνισμα στο Ιταλικό Όπεν Νέων Γυναικών. Την ίδια χρονιά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό αγώνισμα και το χάλκινο στο ατομικό στις Νεάνιδες στην Αγγλία.

Φυσικά, είναι μέλος της Εθνικής Αγγλίας, έχοντας επιτύχει μεγάλες νίκες και διακρίσεις και με τα χρώματα της χώρας της.

Η Emily Bolton δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ΑΕΚ, μία πολύ μεγάλη και γνωστή ομάδα. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, επιτυγχάνοντας τους στόχους μας. Οι ιδιαιτερότητες πλέον είναι πολλές λόγω της πανδημίας, όμως πιστεύω στην ομάδα μας και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες“.

Emily, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ