ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με την Ευαγγελία Καρέτσου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευαγγελία Καρέτσου. Η 26χρονη (21/12/1994) μετά τη γυναικεία ομάδα Futsal, θα ενισχύσει και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Ευαγγελία Καρέτσου αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα Υμηττού για περίπου 7 χρόνια, από το 2012 έως το 2019. Με την Ολυμπιάδα βρέθηκε από τη Γ’ Εθνική στην Α’, με διαδοχικές ανόδους και πολύ καλή παρουσία. Έχει αγωνιστεί ως χαφ, στόπερ και μπακ. Ακολούθησε η Αγία Παρασκευή, ενώ τελευταίος της σταθμός ήταν ο Περσέας Σύρου.

Με την ομάδα Futsal της ΑΕΚ έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα του 2019 και το ασημένιο μετάλλιο του 2021.

Η Ευαγγελία Καρέτσου δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μια ιστορική στιγμή για το Σύλλογο της ΑΕΚ η δημιουργία γυναικείας ομάδας και στο ποδοσφαιρο και νιωθω μεγάλη χαρά και τιμή που ανήκω σε αυτό τον μεγάλο συλλογο από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε. Υπάρχουν παίκτριες με εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες που έχουμε συνεργαστεί και παλαιότερα, αλλά και κορίτσια μικρής ηλικίας που έχουν διάθεση και ταλέντο και σε συνδυασμό με τις οδηγίες του κόουτς Χρήστου Χριστόπουλου, θεωρώ ότι θα εκπληρώσουμε το στόχο μας που φυσικά είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική. Δυστυχώς, πέρυσι τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας, αλλά ελπίζω φέτος να διεξαχθούν κανονικά και να γίνουν όμορφοι αγώνες και όλοι να είμαστε υγιείς».

Ευαγγελία, καλή επιτυχία και με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ