ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ


H ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, που θα αποτελέσει τον επίσημο χορηγό και ιατρικό υποστηρικτή όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Το ιατρικό επιτελείο της Ευρωκλινικής, επικεφαλής του οποίου θα είναι ο κος Γ. Κελάλης, Διευθυντής Ορθοπεδικός, καθώς και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός της θα είναι δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών της ΑΕΚ για την επίτευξη αγωνιστικών επιτυχιών.

Η έναρξη της συνεργασίας σηματοδοτεί και μία σειρά προνομίων και παροχών υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους της ΑΕΚ.

Η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ από την ίδρυσή της το 1998, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας με κέντρο τον άνθρωπο. Αποτελεί ένα άρτιο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο, θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και ακολουθώντας αυστηρή πολιτική ποιότητας εφάμιλλη των μεγαλύτερων κέντρων του εξωτερικού. Διαθέτει κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μοναδικές εξειδικεύσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις ενώ από το 2016 έγινε η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη που έλαβε την Πανευρωπιακή Πιστοποίηση “Patients’ Friendly Hospitals”.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ