ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με την Ιουλιάννα Μεθενίτη


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιουλιάννα Μεθενίτη. Η 16χρονη (02/09/2005) τερματοφύλακας εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Ιουλιάννα Μεθενίτη ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα 6 της χρόνια. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2018 εντάχθηκε στις Ακαδημίες του Α.Ο. Διάνα Ηλιούπολης και συμμετείχε στην ομάδα των Παμπαίδων ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Από τον Μάιο του 2018 αποτέλεσε μέλος της γυναικείας ομάδας της Ολυμπιάδας Υμηττού με συμμετοχές στο Κύπελλο Κορασίδων της ΕΠΟ, καθώς και στη Β’ Εθνική Κατηγορία, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση της ανόδου στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ιουλιάννα Μεθενίτη δήλωσε στο aek.gr: «Νιώθω πολύ χαρούμενη για αυτήν τη μεταγραφή, η οποία ήταν έκπληξη για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα της ΑΕΚ που με εμπιστεύτηκε. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να βοηθήσω και να συμβάλλω στην πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας, που είναι η άνοδος. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ολυμπιάδα Υμηττού, για τις εμπειρίες που μου έδωσε και τις ευκαιρίες για να μπορέσω να εξελιχθώ».

Ιουλιάννα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ