ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ

Εναρξη συνεργασίας με την Μαρία Μάρκου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Μάρκου. Η 20χρονη (04/01/2003) αμυντικός εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Μαρία Μάρκου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 11 ετών από τις Ακαδημίες του Λεβαδειακού και το 2018 εντάχθηκε στην Ολυμπιάδα Υμηττού οπου παράμεινε μέχρι και σήμερα. Με την ομάδα του Υμηττού πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία και το 2021 την 3η θέση στην κορυφαία κατηγορία. Ακόμα, έχει κληθεί στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων και Νεανίδων.

Παράλληλα, η ΑΕΚ ευχαριστεί την Ολυμπιάδα Υμηττού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κουρτέλη, για την οριστικοποίηση της μεταγραφής και την ένταξη της αθλήτριας στην ομάδα μας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία Μάρκου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος μιας ομάδας με το μέγεθος και την ιστορία της ΑΕΚ. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν ο προπονητής και η διοίκηση και να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία».

Μαρία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ