ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με την Μάρω Παπαδοπούλου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μάρω Παπαδοπούλου. Η 17χρονη (08/03/2006) διεθνής αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Μάρω Παπαδοπούλου ξεκίνησε το πόλο από την Ακαδημία του Πανιωνίου, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ανήκε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνιζόταν στις Νεάνιδες. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, κατακτώντας πριν λίγες μέρες το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μάρω Παπαδοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω το σκουφάκι της ΑΕΚ! Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% και να φανώ αντάξια των προσδοκιών. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν και μαζί με τους προπονητές μας να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και ακόμα περισσοτερα. Η επιτυχια μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν προφανώς ένα ομαδικό επίτευγμα, αλλά και προϊόν σκληρής προπόνησης. Είμαι πολύ υπερήφανη που κατακτήσαμε την 3η θέση και είναι τιμή μου που ήμουν μέλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και φέτος».

Μάρω, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ