ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με τη myelements sports


Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Προμηθευτή Συμπληρωμάτων Διατροφής της για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Μέσω της συνεργασίας, όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου της ΑΕΚ θα καλύπτουν τις ανάγκες των αθλητών τους με συμπληρώματα διατροφής myelements sports.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η myelements sports στηρίζει το όραμα και τις αξίες της ΑΕΚ, ενισχύοντας παράλληλα τη δική της φιλοσοφία για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, βασικό κομμάτι του οποίου είναι και ο αθλητισμός.

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements sports από την ISOPLUS, χάρη στην πολυετή εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση της τελευταίας στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού που αθλείται πριν, κατά την διάρκεια και μετά την άσκηση. Κάθε προϊόν έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη προσοχή για να περιέχει τα κατάλληλα συστατικά, στις απαιτούμενες ποσότητες για τον αθλητή και τον αθλούμενο, που καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του σε κάθε προπόνηση και αγώνα.

H σειρά myelements sports από την ISOPLUS διατίθεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ