ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με την Νανά Πλεξίδα


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Νανά Πλεξίδα. Η 28χρονη (15/12/1992) επιθετικός, μετά την πορεία της στη γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ, εντάσσεται στο δυναμικό και της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Νανά Πλεξίδα έχει φορέσει τις φανέλες των Περσέα Σύρου και Ολυμπιάδας Υμηττού. Με την ομάδα του Υμηττού έχει πανηγυρίσει τα πρωταθλήματα και τις ανόδου Β’ και Γ’ Εθνικής, ενώ έχει πολλές εμπειρίες από την Α’ Εθνική.

Ακόμα, είναι μέλος της γυναικείας ομάδας Futsal της ΑΕΚ, έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα του 2019 και το ασημένιο μετάλλιο του 2021.

Η Νανά Πλεξίδα δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη και συνάμα υπερήφανη που φέτος θα αγωνιστώ στην ΑΕΚ, έναν ιστορικό σύλλογο, και παράλληλα θα αποτελέσω πρωτεργάτρια στη δημιουργία του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος. Έχω πολύ όρεξη και διάθεση να προσφέρω τα μέγιστα, να σκοράρω και να συνδράμω στην επίτευξη του στόχου της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Β’ Εθνική. Είμαι σίγουρη για την επιτυχία της. Εύχομαι καλή αρχή, καλή αγωνιστική σεζόν, δίχως τραυματισμούς, όμορφο ποδόσφαιρο και μία ΑΕΚ πρωταγωνίστρια και απόλυτη κυρίαρχο του Πρωταθλήματος».

Νανά, καλή επιτυχία και στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ