ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με την Palamaiki


Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Palamaiki, η οποία θα αποτελέσει χορηγό του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η Palamaiki αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στο εμπόριο λευκών ειδών, με προϊόντα για κάθε προτίμηση. Μάλιστα, η εταιρεία σε συνεργασία με την ΑΕΚ θα δημιουργήσουν ξεχωριστή συλλογή με το brand name της ΑΕΚ. Η Palamaiki διαθέτει 4 καταστήματα στην Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία (Λεωφ. Ηρακλείου 233), στην Καλλιθέα (Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 127), στον Κορυδαλλό (Αθήνας 55 και Ξενοφώντος) και στον Πειραιά (Τσαμαδού).

Με την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, η Palamaiki προσφέρει στους κατόχους ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2019-20, 20% έκπτωση στις τιμές λιανικής για το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης και της συλλογής με το brand name της ΑΕΚ.

Η έκπτωση θα δίδεται με την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2019-20 στο ταμείο. Εξαιρούνται τα προϊόντα προσφοράς εφόσον προσφέρονται με μεγαλύτερη έκπτωση του 20%. Η έκπτωση δεν ισχύει στις περιόδους εκπτώσεων.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ