ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με την Πηνελόπη Νώτη


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Πηνελόπη Νώτη. Η 25χρονη (07/08/1997) ακραία, ύψους 1,87 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Πηνελόπη Νώτη ξεκίνησε την καριέρα της το 2007 από τον Επίκουρο Πολίχνης, ενώ το 2009 μεταφέρθηκε στον τοπικό Πήγασο. Δύο χρόνια μετά επέστρεψε στον Επίκουρο, ενώ το 2012 μεταγράφτηκε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, όπου έμεινε μέχρι το 2017. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στους Μακεδόνες Αξιού και τη σεζόν 2019-20 στον Πανναξιακό. Ύστερα, έπαιξε στην Κόρινθο και τον ΧΑΝΘ ενώ τελείωσε τη σεζόν με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, όπου και επέστρεψε.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Πηνελόπη Νώτη δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που φέτος θα αγωνίζομαι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες, που θέτει κάθε χρόνο και υψηλότερους στόχους. Θελω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και να εύχηθω να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, εκπληρώνοντας τους στόχους μας».

Πηνελόπη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ