ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με την Πολυξένη-Θεοδώρα Σταματοπούλου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Πολυξένη – Θεοδώρα (Ξένια) Σταματοπούλου. Η 15χρονη (18/05/2006) μέσος εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Πολυξένη – Θεοδώρα (Ξένια) Σταματοπούλου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στις Ακαδημίες του Άθλου Ηλιούπολης. Από το Σεπτέμβριο του 2017 εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ολυμπιάδας Υμηττού συμμετέχοντας σε ομάδες παμπαίδων και κορασίδων ενώ από τον Αύγουστο του 2020 έγινε μέλος της γυναικείας ομάδας της Ολυμπιάδας Υμηττού.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ξένια Σταματοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που έγινα μέλος της ομάδας της ΑΕΚ. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και ευχαριστώ την ομάδα της ΑΕΚ που μου δίνει την ευκαιρία να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Ερχόμενη στην ΑΕΚ βρήκα αρκετές φίλες και πολλά γνώριμα πρόσωπα και αυτό με κάνει περισσότερο χαρούμενη. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της νέας μου ομάδας και να συμβάλω στο να πετύχουμε από κοινού τους στόχους μας».

Ξένια , καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ