ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ

Έναρξη συνεργασίας με την Σοφία Μπούσια


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Σοφία Μπούσια. Η 26χρονη (01/05/1994) κεντρική, ύψους 1,81 μ, υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και έπιστρέφει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου, για πρώτη φορά μετά το 2014.

Η Σοφία Μπούσια φόρεσε τη φανέλα της Λάρισας (2009-10) και της Ελασσόνας (2010-2013), πριν ντυθεί για πρώτη φορά στα “κιτρινόμαυρα” (2013-14). Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στους Μακεδόνες Αξιού, ενώ ακολούθησαν η Σταυρούπολη, η ΜΕΝΤ και η Ένωση Ιλίου, που ήταν και ο τελευταίος μεταγραφικός της σταθμός.

Η Σοφία Μπούσια δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ένωση Ιλίου που έδωσε τη συγκατάθεσή της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Φυσικά, ευχαριστώ και τη Διοίκηση της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και για την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στην ομάδα“.

Σοφία, καλωσήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ