ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαθανασίου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαθανασίου. Ο πολύπειρος προπονητής μπαλέτου, εντάσσεται στο δυναμικό του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής, καθώς και της Ακαδημίας του τμήματος.

Ο Γιώργος Παπαθανασίου σπούδασε στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, από όπου πήρε το πτυχίο καθηγητή χορού. Από του 2004 είναι μέλος του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ έχει να επιδείξει συμμετοχές σε παραστάσεις της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού, του Μπαλέτου της ΕΛΣ και του Μεγάρου Μουσικής.

Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους χορογράφους της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής, όπως οι Ζιλ Ρομάν, Ρέι Μπάρρα, Φάουστα Ματσουκέλλι, Μίσα βαν Χέκε, Δημήτρη Παπαϊωάννου, Φώτη Νικολάου, Σοφία Σπυράτου, Κυριάκο Κοσμίδη κ.α. Ακόμα, έχει συνεργαστεί με την εθνική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής υπό την καθοδήγηση της κ. Ιρίνα Ιλίεβα και την εθνική ομάδα συγχρονισμένης υπό την καθοδήγηση της κ. Μαρία Θηβαίου και της κ. Ναταλία Τσερνέσκα.

O Γιώργος Παπαθανασίου υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, Σπύρος Σταύρου, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα “κιτρινόμαυρα”.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Γιώργος Παπαθανασίου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ και νιώθω έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτό το νέο ξεκίνημα της Ένωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έβαλαν στην αθλητική τους οικογένεια“.

Γιώργο, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ