ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με τον Ιάκωβο Αϊβατίδη


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιάκωβο Αϊβατίδη. Ο 18χρονος (18/04/2003) δεξιόχειρας αθλητής εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου.

Ο Ιάκωβος Αϊβατίδης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μετρώντας ήδη χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2020-2021, στο διπλό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2020-2021 και το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2019-2020. Το 2018 στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των Παίδων τόσο στο ατομικό, όσο και στο ομαδικό, κατακτώντας παράλληλα και το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό. Τη σεζόν 2016-17 είχε αναδειχθεί 3ος στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, ενώ στην κατηγορία των Παμπαίδων έχει να επιδείξει ένα χρυσό μετάλλιο στο διπλό (2014-15), ένα ασημένιο στο ατομικό (2014-15) και ένα χάλκινο στο ομαδικό (2013-14).

Το 2018 αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Ρουμανία και το καλοκαίρι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στην Κροατία, κάνοντας τα πρώτα του διεθνή βήματα.

Ο Ιάκωβος Αϊβατίδης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που που δίνεται από την ΑΕΚ. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα, ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Ιάκωβε, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ