ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Έναρξη συνεργασίας με τον Ντιόγκο Κάστρο


Η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ντιόγκο Κάστρο. Είναι γεννηθείς στις 9 Απριλίου του 1982, με καταγωγή από τη Βραζιλία, και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου, Φρεντερίκ Μπουζόν.

Ο Ντιόγκο Κάστρο έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο συλλόγων, κυρίως στην πατρίδα του, ενώ όσον αφορά την Ευρώπη έχει εργαστεί στις Cherbourg HB και Rapid Bucuresti Club. Σε εθνικό επίπεδο, έχει δουλέψει επί σειρά ετών στην Εθνική Ισπανίας, με την οποία κατέκτησε τα Πρωταθλήματα Ευρώπης το 2018 και το 2020, το ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ευρώπης του 2022 και τα χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021. Επίσης, έχει εργαστεί στην Εθνική Βραζιλίας, με την οποία, επίσης, μετείχε σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στην Εθνική ομάδα της Μάλτας.

Ο Ντιόγκο Κάστρο μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά υπερήφανος που θα είμαι μέλος ενός τόσο μεγάλου και συνάμα ιστορικού συλλόγου. Είναι απίστευτο! Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην ίδια ομάδα με τον Φρεντ (σ.σ. Φρεντερίκ Μπουζόν). Κοιτάω πάντα μπροστά και περιμένω να δω τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ