ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με τον Βαγγέλη Σαρρή


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Σαρρή. Ο Βαγγέλης Σαρρής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του τμήματος Ξιφασκίας του Συλλόγου, καθώς και την επίβλεψη των τμημάτων υποδομής.

Ο Βαγγέλης Σαρρής υπήρξε Πρωταθλητής ως ξιφομάχος και ως προπονητής με την ομάδα του Πανελληνίου ΓΣ. Κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα Ελλάδος ως αθλητής, ενώ έχει να επιδείξει μία 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και 2 παρουσίες σε Προολυμπιακές ομάδες (2004, 2008).

Ως προπονητής είχε υπό την επίβλεψή του τόσο τη μεγάλη ομάδα του Πανελληνίου, όσο και τα τμήματα υποδομής. Ως τεχνικός κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος Σπάθης Ομαδικό Ανδρών, 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος Ομαδικό Νέων Ανδρών, 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος Σπάθης Ομαδικό Αγοριών, 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος Σπάθης Ομαδικό Κοριτσιών, 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος Ατομικό Νέων Ανδρών, 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος Ατομικό Εφήβων, 3 Πρωταθλήματα Ελλάδος Ατομικό Παμπαίδων, 1 Πρωτάθλημα Ελλάδος Ατομικό Κοριτσιών.

Ο Βαγγέλης Σαρρής βρέθηκε στα Γραφεία της ΑΕΚ όπου τον καλωσόρισε ο Team Manager του τμήματος, Κωνσταντίνος Ποτού.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Βαγγέλης Σαρρής δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ και ευχαριστώ για το εγκάρδιο καλωσόρισμα. Φυσικά οι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών, εντός και εκτός Ελλάδας, και να προσπαθήσουμε να φέρουμε την ξιφασκία ακόμα πιο κοντά στον κόσμο που δεν την γνωρίζει και να καταφέρουμε να την αγαπήσει όσο εμείς“.

Βαγγέλη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ