ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με τον Yannick Vostes


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Yannick Vostes. Ο 34χρονος (21/10/1985) δεξιόχειρας Βέλγος αθλητής, εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο Yannick Vostes αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους Βέλγους αθλητές. Το παλμαρέ του κοσμεί μεταξύ άλλων ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008, ένα Πρωτάθλημα Βελγίου το 2010, ενώ η καλύτερη θέση που έχει λάβει στο παγκόσμιο ranking είναι η 127η το 2010. Ήταν για χρόνια βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής Βελγίου. Αγωνίζεται συνεχώς σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια και πλέον θα φορά τη φανέλα των Πρωταθλητών Ελλάδος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Yannick Vostes δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ αυτή την αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα της ΑΕΚ, σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με αρκετά δυνατά παιχνίδια. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του σωματείου και ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την εκπλήρωση των στόχων μας. Στόχος μας φυσικά είναι η υπεράσπιση του τίτλου και είμαι έτοιμος να προσφέρω στα παιχνίδια που η ομάδα θα με χρειαστεί για την επίτευξή του”.

Yannick, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ