ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έναρξη συνεργασίας με τους Bastien Dupont και Lauric Jean


H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Bastien Dupont (Γαλλία) και Lauric Jean (Βέλγιο). Αμφότεροι θα ενισχύσουν την ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο Γάλλος αθλητής ύψους 1,73 μ., γεννήθηκε στις 27/2/2000, είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Στο παρελθόν πέρασε με επιτυχία από το ελβετικό και το αυστριακό πρωτάθλημα.

Ο Βέλγος αθλητής ύψους 1,86 μ., γεννήθηκε στις 05/06/1992 και είναι δεξιόχειρας. Αναδείχθηκε Πρωταθλητής Βελγίου το 2015 και το 2016, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Bastien Dupont δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ με τα χρώματα της Πρωταθλήτριας Ελλάδας κι ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να παραμείνει στην κορυφή“.

Ο Lauric Jean με τη σειρά του πρόσθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία κι ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της. Χαίρομαι που είμαι κομμάτι της οικογένειας της ΑΕΚ και θα προσπαθήσω με τους συμπαίκτες μου να διατηρήσουμε τον τίτλο της πρωταθλήτριας δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό“.

Bastien και Lauric, καλωσήρθατε στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ