ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Ενημέρωση ΜΜΕ και μέτρων ασφαλείας για ΑΕΚ – ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

Ανακοίνωση ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Handball Prmeier, με τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή (“Γ. Κασιμάτης”, 24/02/2019 17:00) ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι για την είσοδο τους στο γήπεδο θα υπάρχει ονομαστική λίστα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους με e-mail στη διεύθυνση info@aek.gr και την ένδειξη “ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΕ ΟΣΦΠ/ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ” μέχρι την Πέμπτη 21/02/2019 έως τις 12:00 το μεσημέρι. Θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε το μέσο στο οποίο εργάζονται. Καμία αίτηση για διαπίστευση πέραν αυτής της ώρας δεν θα γίνεται δεκτή.

Η ΑΕΚ θα ενημερώσει για την πορεία των αιτημάτων και για την καταγραφή τους στη λίστα, απαντώντας με e-mail σε κάθε αίτημα ξεχωριστά. Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται από τα γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) την Παρασκευή (22/02), από τις 09:0018:30.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα Γραφεία της ΑΕΚ (τηλ. 210-2584582) καθημερινά και ώρες 09:00 με 20:00.

Επίσης, μετά από συννενόηση με την αστυνομία, αποφασίστηκαν τα εξής μέτρα ασφαλείας για την ομαλή λειτουργία του αγώνα:
01. Εφόσον υπάρχει υπόλοιπο εισιτηρίων θα διατίθεται έξω από το γήπεδο στο εκδοτήριο.

02. Μετά την αγορά του εισιτηρίου η αστυνομία θα διενεργεί ατομικό έλεγχο πριν την είσοδο στο γήπεδο.

03. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η είσοδος στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

03. Η θύρα της αίθουσας “Γ. Κασιμάτης” για την είσοδο των φιλάθλων, η οποία βρίσκεται στη Ν/Α πλευρά της εγκατάστασης, θα ανοίξει στις 15:30.

04. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ πανό με προκλητικό/υβριστικό/αντιαθλητικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Καλούμε τον κόσμο να μην αντιδράσει σε προκλήσεις και να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες και τα μέτρα ασφαλείας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να σταθούμε στο πλευρό των παικτών μας και να “σπρώξουμε” την ομάδα στη νίκη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ