ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ενημέρωση των φιλάθλων μας για την είσοδο στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ


Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος στον εντός έδρας νοκ άουτ Προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο Ανδρών κόντρα στον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 02 Μαρτίου στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο Κολυμβητήριο και να στηρίξει τους αθλητές μας στο δρόμο για την πρόκριση στο Final Four!

Όσοι φίλαθλοι από 17 ετών και άνω επιυθμούν να εισέλθουν στο Κολυμβητήριο θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τρεις τελευταίους μήνες.

Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών). Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέλθουν με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Επίσης, καθίσταται υποχρεωτικό να φοράνε όλοι τη μάσκα τους, σε όλους τους χώρους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο Κολυμβητήριο. Αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο Κολυμβητήριο, αλλά και κατά την αποχώρησή μας. Το προσωπικό ασφαλείας του Κολυμβητηρίου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα, πριν από την είσοδο στο Κολυμβητήριο.

Προστατεύουμε και την υγεία μας και την ΑΕΚ μας!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ