eSports ΝΕΑ

Ενισχυμένη στο ανανεωμένο Πρωτάθλημα!


Στη δράση επιστρέφει το Πρωτάθλημα FIFA 11vs11 της VGL, σε μία σεζόν με μεγάλη ανανέωση. Συγκεκριμένα, το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί μόνο με ελληνικές ομάδες, με τις κυπριακές να δημιουργούν δική τους λίγκα.

H Superliga GR είναι γεγονός και η ΑΕΚ δε θα μπορούσε να μην αγωνίζεται! Η “Ένωση” ενισχύθηκε με στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο, τον δεύτερο της ιστορίας της στο άθλημα.

Η πορεία της ΑΕΚ ξεκινάει αύριο (17/05) κόντρα σε Trivellato (22:00) και Παναθηναϊκό (22:30), για την 1η και 2η αγωνιστική από τις συνολικά 18 που θα κρίνουν την καλύτερη ομάδα της χώρας.

Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το AEK A.C. TV, σε μετάδοση του Αλέξανδρου Μωράκη.

Στο ρόστερ του “Δικεφάλου” προστέθηκαν οι: Σταύρος Ταμβάκος (από Greek Freakz), Λεωνίδας Καχριμάνης (από Greek Freakz), Σπύρος Κομπογιάννης (από Ιωνικό), Tal Hagag (από Greek Freakz) και Ανέστη Σιδηρόπουλο (από Greek Freakz), Κωνσταντίνος Κυριακίδης (Ιωνικός).

Έτσι, η ομάδα της ΑΕΚ FIFA 11VS11 για την τελευταία σεζόν που θα αγωνιστεί και στο VPG Europa League, αποτελείται από τους: Πάνο Τσαουσίδη, Γιώργο Καρακατσάνη, Σωτήρη Πολυχρονιάδη, Ανέστη Σιδηρόπουλο, Λεωνίδα Καχριμάνη, Tal Hagag, Oren Nati, Ευάγγελο Γκουλίτο, Σταύρο Ταμβάκο, Σπύρο Κομπογιάννη, Άκη Τσιρωνά, Lior Vaknin, Αλέξανδρο Πολύζο, Μπάμπη Μπουλάς, Κωνσταντίνο Κυριακίδη, Παντελή Ζωγράφο, Βασίλη Κομπογιάννη.

Οι νέοι παίκτες της ΑΕΚ δήλωσαν στο aek.gr:
Στράτος Ταμβάκος: “Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου να συνεχίσω να παίζω στο πρωτάθλημα της Ελλάδας στην οποία ζω και αγαπάω, την βάζω πάνω από οποιαδήποτε χρηματική ή υλική προσφορά και θέλω να εξελιχθεί και να γίνει ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Βέβαια η χαρά μου είναι διπλή καθώς η παραμονή μου αυτή συνοδεύεται με το να παίξω σε έναν από του κορυφαίους συλλόγους στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας μας με την τεράστια ιστορική σημασία που εκφράζει η ΑΕΚ. Θέλω με την προσφορά μου εγώ και η συμπαίκτες μου να τιμήσουμε αυτήν την ιστορία και στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο καθώς μην ξεχνάμε ότι έχει ήδη 1 πρωτάθλημα στο χώρο αυτό. Ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι ένας… Να ακούγεται το όνομα της ΑΕΚ“.

Λεωνίδας Καχριμάνης: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τα χρώματα της ΑΕΚ. Πήρα εύκολα την απόφασή μου να έρθω εδώ, καθώς με πολλούς από τους συμπαίκτες μου έχω συνεργαστεί στο και στο παρελθόν. Στόχος μου είναι να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει“.

Σπύρος Κομπογιάννης: “Η επιστροφή μου στην οικογένεια της ΑΕΚ με κάνει πολύ χαρούμενο, καθώς υπήρξα από τους παίκτες όπου της χάρισαν τον μεγάλο τίτλο της πρώτης επίσημης ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της VGL. Υπάρχουν πολλοί στόχοι που έχω βάλει σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε ομαδικό, όμως ο κυριότερος μου στόχος είναι να την ξανακάνουμε Βασίλισσα“.

Tal Hagag: “Είμαι πολύ περήφανος και νιώθω μεγάλη τιμή που εντάσσομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ, σε ένα μεγάλο και αγαπημένο Σύλλογο. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία και εξέλιξη στην πορεία μου το να φορέσω τα χρώματα της ΑΕΚ. Ξέρω πόσο σημαντικό σωματείο είναι για όλο τον κόσμο και το ίδιο ισχύει και για μένα. Προσδοκώ σε μία συναρπαστική και επιτυχημένη σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Πάμε ΑΕΚ“!

Ανέστης Σιδηρόπουλος: “Το να αγωνιστώ για ένα από τα μεγαλύτερα brand names, τόσο της διοργάνωσης, όσο και της Ελλάδας γενικότερα με κάνει να νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω η εικόνα μου μέσα στο γήπεδο να είναι ανάλογη της περίστασης. Από εκεί και πέρα οι στόχοι μου για την τελευταία σεζόν του VGL, είναι να πάμε την ομάδα όσο υψηλότερα γίνεται, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη“.

Κωνσταντίνος Κυριακίδης: “Όντας οπαδός της ΑΕΚ, είναι όνειρο να φοράς τα κιτρινόμαυρα σε οποιοδήποτε τμήμα της, πόσο μάλλον σε ένα από αυτά που θα βοηθήσουν να γεννηθούν και άλλα αετόπουλα. Εύχομαι να έχουμε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν αλλά και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ