ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Επανέναρξη στην Πάτρα


Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει αύριο (19/01, 14:00) στην Πάτρα την τοπική Ναυταθλητική Ένωση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η “Ένωση” θέλει να ξεκινήσει με νίκη το 2020 και να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της στην κατηγορία.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος επέλεξε στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή τους: Δαβίλλα, Ζώρζο, Χατζηδάκη, Σάντα, Αγγελίδη, Λύκαρη, Γιαννουρή, Μυλωνάκη, Παυλιδάκη, Στελλάτο, Τίγκα, Δερμιτζάκη, Γρηγοριάδη, Κουρμελέ και Μαυρωτά.

Ο άσσος της ΑΕΚ, Χριστόφορος Δερμιτζάκης, δήλωσε στο aek.gr: “Οι αγώνες στην Πάτρα παραδοσιακά έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Είναι το πρώτο ματς μετά τη διακοπή του πρωτάθληματος και πρέπει να μπούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι, αλλά και για τη συνέχεια που ακολουθεί, ώστε να μπει η ομάδα στο κλίμα των αγώνων, να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να βγάλουμε στην πισίνα όλα αυτά που δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό. Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, να έχουμε υγεία και με το καλό η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει όλοι και να παίξουμε ωραίο πόλο. Όλο το οικοδόμημα της ΑΕΚ χτίζεται σε πολύ καλές βάσεις, με διοίκηση που πραγματικά αγαπάει το τμήμα και για αυτό και το μέλλον προμηνύεται πολύ ελπιδοφόρο“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ