ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επίσημος χορηγός των τμημάτων υδατοσφαίρισης η CHIPITA και το Molto!


Η ΑΕΚ ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία της με την Chipita και το Molto, το Νο1 κρουασάν της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το Molto θα στηρίζει τη γυναικεία και ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης, εντός κι εκτός πισίνας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, αλλά και τις ακαδημίες υγρού στίβου της ομάδας.

Η Chipita συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες τροφίμων και διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες προϊόντων, όπως Molto, 7Days Croissant και Bake Rolls, που έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών σε 56 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος υγρού στίβου, κ. Πάνος Μιχαλόπουλος, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με το Molto της Chipita, δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή θα προσθέσω ότι μια πολύ μεγάλη Ελληνική εταιρεία όπως η Chipita πιστεύει στο πλάνο της ΑΕΚ στον υγρό στίβο υποστηρίζοντας το χορηγικά με το brand Molto. Είναι σημαντική η παρουσία μια τέτοιας μεγάλης υποστήριξης τόσο για την προσπάθεια της ΑΕΚ, της ανερχόμενης νέας δύναμης στο Ελληνικό πόλο, όσο και για το ειδικό βάρος του αθλήματος πανελλαδικά. Ευχαριστούμε την Chipita για την έμπρακτη υποστήριξή της και τη διαβεβαιώνουμε ότι τα αποτελέσματα των αγωνιστικών μας ομάδων όσο και η παραγωγή των ακαδημιών μας θα δικαιώσουν τις προσδοκίες της εταιρείας. Ευελπιστούμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη και αμοιβαία επωφελή συνεργασία στο άμεσο μέλλον“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ