ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επίσημος Χορηγός του Υγρού Στίβου της ΑΕΚ η MULTIHULL YAGHTING


H ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η MULTIHULL YAGHTING αποτελεί τον νέο Επίσημο Χορηγό των τμημάτων Υγρού Στίβου της ΑΕΚ!

Η MULTIHULL YAGHTING είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης, ναύλωσης, αγοραπωλησιών και official service center της πολυεθνικής Lagoon για την ΝΑ Μεσόγειο και πλέον στέκεται στο πλευρό των τμημάτων Υγρού Στίβου της «Ένωσης». Η MULTIHULL YAGHTING στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την ΑΕΚ.

Ο managing partner της MULTIHULL YAGHTING, κ. Βασίλης Ποδιάδης, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόφαση μας να στηρίξουμε τον υγρό στίβο της ΑΕΚ και ειδικότερα τα τμήματα υποδομών της υδατοσφαίρισης, κολύμβησης και καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η ΑΕΚ στις πρώτες Εθνικές κατηγορίες έχει σημειώσει εξαιρετικές επιτυχίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ειδικά στο πόλο και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλουμε κι εμείς στη συνέχεια των επιτυχών».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ