ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Εργομετρικά για την ομάδα χάντμπολ


Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι χειροσφαιριστές της ΑΕΚ που επισκέφθηκαν το Physio Team by Τόιλος-Ψαρογιώργος.

Οι “κιτρινόμαυροι”, λίγες ημέρες μετά την έναρξη των προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο, χωρίστηκαν σε 5 γκρουπ και υπό την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή κ. Σταύρου Τόιλου, πέρασαν από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές της ΑΕΚ, πλην των Διονύση Γεωργιάδη και Στάθη Ζαμπούνη που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, πέρασαν από πλήρη εργομετρικό έλεγχο που περιλάμβανε καρδιοαναπνευστικές εξετάσεις, λιπομέτρηση, έλεγχο ελαστικότητας, έλεγχο μυϊκής ισχύος στους μυς των κάτω και άνω άκρων.

Ο κ. Σταύρος Τόιλος δήλωσε στο aek.gr μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών: “Με πολύ χαρά θα συνεργαστούμε για τρίτη συνεχή χρονιά με το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ. Ο Σύλλογος και ο κ. Παπασταμάτης έχουν δημιουργήσει και οργανώσει μία εξαιρετική ομάδα, με μεγάλη αξιοπιστία. Αυτό δεν φαίνεται μόνο από το οικονομικό κομμάτι, αλλά και με τους χαρακτήρες των παιδιών που έχουν έρθει στην ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο της καλής οργάνωσης, εμείς με πολύ χαρά και αφοσίωση θα κάνουμε τα πάντα για την υγεία των αθλητών τόσο στο κομμάτι της πρόληψης και ενδυνάμωσης, όσο και στο κομμάτι της τάχυστης αποθεραπείας. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν εξαιρετικά και ειδικά για τους αθλητές που βρίσκονται από τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα και τους παρακολουθούμε συνεχόμενα, υπάρχει αισθητή και σημαντική βελτίωση. Εύχομαι καλή επιτυχία τη νέα σεζόν με πολλές επιτυχίες και τρόπαια“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ