ΝΕΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Έτοιμη για 5 Τελικούς η ΑΕΚΑΡΑ!


Με δύο νίκες, που συνεπάγονται προκρίσεις σε Τελικούς, σε τέσσερις αγώνες, προχώρησαν οι Πυγμάχοι της ΑΕΚ στην 3η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Elite Ανδρών-Γυναικών που διεξάγεται στο «Π. Γιαννακόπουλος». Οι «κιτρινόμαυρες» γροθιές τα έδωσαν όλα, αγωνίστηκαν με πυγμή και πάθος και επιβεβαιώσαν για ακόμα μία φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

Η Σοφία Λεγάκη νίκησε την Κορωνιού (Ολυμπιακός ΣΦΠ) και προκρίθηκε στον Τελικό των 63 κιλών. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ξαγοράρη (ΑΣΠ Αμαρουσίου).

Αντίθετα, η Αγγελική Κρεατσούλη ηττήθηκε στα Ημιτελικά από την Κυρίμη (Παναθηναϊκός ΑΟ) στα 52 κιλά.

Στους Άνδρες, ο Αθανάσιος Δρούτσας «λύγισε» στα Ημιτελικά από τον Ψυχογυιό (Ολυμπιακός ΣΦΠ) στα 86 κιλά.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Σαράντος Κύβελος απέναντι στον Βεργέτη (ΑΣ Φοίνιξ) και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον Τελικό των 92 κιλών. Αντίπαλός του θα είναι ο Νανιτζανιάν (ΠΑΟΚ).

Εκτός των 2 τελικών που αναφέρονται παραπάνω, η ΑΕΚ θα έχει παρουσία στον Τελικό των 52 κιλών Γυναικών, όπου η Κυριακή Δαπόντε θα αντιμετωπίσει την Κυρίμη (Παναθηναϊκός ΑΟ), στον Τελικό των 60 κιλών, όπου η Ηρώ Χασάπη θα αντιμετωπίσει την Παπαδάτου (ΑΣ Φοίνιξ), και στον Τελικό των 66 κιλών, όπου η Δέσποινα Μακρή θα αντιμετωπίσει την Μαυρομάτη (Ολυμπιακός ΣΦΠ).

Την αποστολή του «Δικεφάλου» συνοδεύουν ο Προπονητής, Πάνος Παπαδόπουλος, και ο Υπεύθυνος του τμήματος, Άκης Χαραλάμπους.

Οι αγώνες της Κυριακής (10/12) θα ξεκινήσουν στις 16:00.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ