ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έξι μετάλλια στην Κάρυστο!


Εξαιρετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ την Κυριακή 1 Αυγούστου στην Κάρυστο. Στον διασυλλογικό αγώνα η “Ένωση” συμμετείχε με 8μελή αποστολή κατακτώντας 6 μετάλλια και επιτυγχάνοντας μεγάλη συγκομιδή βαθμών. Την αποστολή συνόδευσε ο Παναγιώτης Γρούβας.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Μάστερ Γ’ η ΑΕΚ έκανε το “3×3”, με τους αθλητές της να καταλαβάνουν όλες τις θέσεις στο podium. Ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Ανδρέας Γεωργόπουλος το ασημένιο και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης το χάλκινο. 1-3 είχαμε στην Μάστερ Β’, με τον Τάσο Καβαλιεράτο να προσθέτει άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του και τον Βαγγέλη Σακελλή να κατακτά το χάλκινο.

Στους Παμπαίδες, ο Ιάσωνας Μαντάς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία, ενώ θετικά πλασαρίσματα σημείωσαν στα Μίνι Μικρά ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης (5ος) και ο Αιμίλιος Καβαλιεράτος (7ος-είχε πτώση).

Εκτός του διασυλλογικού αγώνα της Καρύστου, ο προπονητής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Σκυλοδήμος, συμμετείχε στον υπερμαραθώνιο 120 χλμ. Protect Aoos MTB Ultra κατακτώντας την 3η θέση με χρόνο 06:04:00.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ