ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Έξοδος στο Ικόνιο για τους Πρωταθλητές


Το Νέο Ικόνιο αντιμετωπίζει αύριο (03/10, 22:15) η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική της Futsal Superleague. Η “Ένωση” έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, με αξιοπρεπή παρουσία στον προκριματικό όμιλο του Champions League, κατάκτηση του Super Cup 2019 και “2×2” στο Πρωτάθλημα και θέλει να κάνει το “3×3” παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιάννης Ζιάβας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιώτη (επιτυχής επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστών, Σκουτέλη (βρίσκεται στο στάδιο της ενδυνάμωσης) και Ντάτη (προληπτικά εκτός), ενώ επέλεξε στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή τους: Θεοφίλου, Χριστόπουλο, Θανασάι, Μάνο, Αρτινό, Ασημακόπουλο, Ταρνανίδη, Πάνου, Καρύδα, Γούση, Χατζηφωτίου και Λιαρόπουλο.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” δήλωσε στο aek.gr: “Μετά τη νίκη μας επί της Καλλιθέας θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Το Νέο Ικόνιο είναι μία δυναμική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ