ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση


Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις Έλενα Κουντουρά, Νάσια Λιάγκη, Iosia Norene Moe και Natasa Sevarika για την προσφορά τους στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου. Η πανδημία του covid19 που πλήττει την παγκόσμια κοινότητα σε συνδυασμό με το πέπλο αβεβαιότητας και ανασφάλειας που καλύπτει το ελληνικό βόλεϊ, οδήγησε τις αθλήτριες στην αναζήτηση ασφαλέστερου αθλητικού περιβάλλοντος.

Η Έλενα Κουντουρά ντύθηκε στα “κιτρινόμαυρα” το καλοκαίρι του 2019 και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Pre League και στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Volleyleague Γυναικών. Αγωνίστηκε σε 2 αγώνες τη φετινή σεζόν, πριν την αναγκαστική διακοπή, σημειώνοντας 6 πόντους με 4 επιθέσεις και 2 άσσους και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου θα φορά τη φανέλα της ουγγρικής DVTK. Αυτονόητο είναι ότι η αγκαλιά της ΑΕΚ παραμένει ανοικτή για την Έλενα, την οποία και αναμένουμε να επιστρέψει το καλοκαίρι.

Η Νάσια Λιάγκη αγωνίστηκε για 4 αγώνες, με 25 πόντους που προήλθαν από 21 επιθέσεις, 2 άσσους, 2 μπλοκ. Στην ίδια περίοδο ανασφάλειας και χωρίς να διαφαίνεται φως στο τούνελ της ελληνικής πετοσφαιρισης, και η Νάσια επέλεξε το δρόμο του εξωτερικού και στην ισπανική CV Emeve Lugo.

Η Iosia Norene Moe συμπλήρωσε 2 συμμετοχές με 7 πόντους, από 5 επιθέσεις και 2 μπλοκ και αναχώρησε με την έναρξη του lockdown για την πατρίδα της.

Η Natasa Sevarika αγωνίστηκε σε 3 αγώνες με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα με 14 πόντους (10 επιθέσεις, 1 άσσος, 3 μπλοκ) και αποτέλεσε την τελευταία χρονικά αποχώρηση της ομάδας.

Έλενα, Νάσια, Iosia, Natasa σας ευχαριστούμε!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ