ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους απέστειλαν συγχαρητήριες επιστολές για την κατάκτηση του EHF European Cup από την Ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου.

ΕΟΕ, ΟΧΕ, ΕΣΧΑ, ΕΣΧΘ, ΣΥΠΧΕ, Άρης Νίκαιας, ΑΣΕ Δούκα, Διομήδης Άργους, BiancoMonte Δράμα, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Φαίακας Κέρκυρας ευχήθηκαν στους Κυπελλούχους Ευρώπης, για την επιτυχία τους, με την οποία κράτησαν ψηλά το άθλημα και τη σημαία της χώρας σε όλη την Ευρώπη.

Παράλληλα και πολλοί Σύλλογοι από το εξωτερικό απέστειλαν ευχές για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής από τους αθλητές μας.

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!