ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ

Φιλική επικράτηση επί του Παναθηναϊκού


Με 3-1 σετ επικράτησε η ΑΕΚ του Παναθηναϊκού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Απ. Κόντος” της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο αγώνας έγινε κατόπιν ενημέρωσης και άδειας από την Ε.Ο.ΠΕ και μετά από τεστ τα οποία έκαναν όλες οι αθλήτριες και οι παρευρισκόμενοι, τα οποία φυσικά ήταν αρνητικά.

Η “Ένωση” ήταν καλύτερη από το “τριφύλλι” σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε στη νίκη, με τον Κώστα Αρσενιάδη να χρησιμοποιεί όλες τις αθλήτριές του, πλην της Darlene Ramdin που φτάνει αύριο (12/02) στη χώρα μας, και να δοκιμάζει διάφορα σχήματα. Στα 3 πρώτα σετ οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις βασικές τους ομάδες, ενώ στο τέταρτο σετ έπαιξαν οι αθλήτριες που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες, με την ΑΕΚ να επικρατεί 15-13.

Οι “κιτρινόμαυρες” σταδιακά ανεβάζουν ρυθμούς μετά την αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ και το παιχνίδι της ομάδας γίνεται συνεχώς καλύτερο, μετά τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν στο ρόστερ.

Οι δύο ομάδες θα τα… ξαναπούν το Σάββατο (13/01) σε νέα φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Μαρούσι, έδρα του Παναθηναϊκού.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ 3-1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ