ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΑ

Φιλική ήττα από τον Μίλωνα


Την ήττα με 3-0 σετ από τον Μίλωνα γνώρισε η ανδρική ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση. Η «Ένωση» εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και έδειξε μεγάλη βελτίωση, τόσο από το προηγούμενο φιλικό, όσο φυσικά και από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Άκης Χατζηαντωνίου, δοκίμασε διάφορα σχήματα για ακόμα μία φορά, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του. Η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο σετ, φτάνοντας πολύ κοντά στην κατάκτησή του. Στα επόμενα σετ, οι διάφορες αλλαγές, αλλά και κάποια λάθη της ομάδας, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να φτάσουν πρώτοι στους 25 πόντους.

Το σύνολο της ΑΕΚ, που περιλαμβάνει και έμπειρους αθλητές, αλλά και βασικά στελέχη των αγωνιστικών τμημάτων των μικρών εθνικών ομάδων, έχει αρχίσει να «δένει» και άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν… κυκλώσει την 23η Οκτωβρίου, όταν και ξεκινάει και επίσημα το Πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Κέρκη στη Σάμο.

Μίλων – ΑΕΚ 3-0
Τα σετ
: 25-23, 25-17, 25-15.
ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Πετσιάς, Ράμος, Θεοδόσης, Ντόντης, Αχιλλεόπουλος (λ), Πίπερ, Σπέλερ, Καβαρινός, Μουσικάς, Χαλίλης, Φίλος, Παύλου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ