ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Φιλοξενείται στο Βόλο η ΑΕΚ


Στο Βόλο ταξιδεύει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει αύριο (14/04, 15:00) τον τοπικό ΟΥΚ για την 12η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών. Η “Ένωση” μετά τη μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου θέλει να συνεχίσει με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, με στόχο να ανέβει όσο το δυνατόν περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό της στα play off. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο Βόλου.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας έτσι στην αποστολή του “Δικεφάλου” τους: Φλέγκα, Καζάζη, Σταμέλο, Κουτσιαλή, Vukcevic, Κουλιεράκη, Κουρλιάφτη, Παυλιδάκη, Γιαννουρή, Στελλάτο, Βέκκο, Μαυρωτά, Κατσινούλα, Ζώρζο, Παπάκο.

Ο Άρης Μαυρωτάς δήλωσε στο aek.gr: “Ερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Βόλου. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή με στόχο τους 3 βαθμούς, ώστε να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε για την είσοδο στα play off“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ