ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεμάτο μετάλλια το Σαββατοκύριακο (28-29/5)


Ένα ακόμα γεμάτο Σαββατοκύριακο (28-29/5) για την «κιτρινόμαυρη» ποδηλασία που κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, 2 αργυρά και 2 χάλκινα.

Ημερολογιακά η δράση ξεκινάει το Σάββατο (28/5) με τους αθλητές της «Ένωσης» να λαμβάνουν μέρος στον αγώνα «SPIROS DOKOS-TIME TRIAL», με διοργανωτή τον ποδηλατικό όμιλο Αμφίσσης “ΖΕΥΣ”. Η ΑΕΚ κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια με τον Γιαννίκη Κωνσταντίνο να λαμβάνει την πρώτη θέση στο Μάστερ Β’, τον Σακέλλη Ευάγγελο στο Μάστερ Γ’ και τον Κατσιλιέρη Κωνσταντίνο στο Μάστερ Δ’.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή (29/5) ξανά στην περιοχή της Άμφισσας και στον αγώνα «CRITERIUM – SPIROS DOKOS», με τον Κωνσταντίνο Κατσιλιέρη να παίρνει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στο Μάστερ Γ’, ενώ ο Σακέλλης Ευάγγελος κατέκτησε την 2η θέση στο Μάστερ Β’. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον ίδιο αγώνα πήραν μέρος και μέλη της ακαδημίας της ομάδας μας, με τον Μανωλίδη Στράτο να τερματίζει 3ος στην κατηγορία Παίδων, ενώ στην κατηγορία Μίνι μικρά ο Μούργκας Μάριος κατέκτησε τη 3η θέση, ο Καλλίγερος Άλκης την 4η θέση και ο Δάρας Γιάννης την 5η θέση.

Ακόμα ένας αγώνας την Κυριακή (29/5) με τους «Κιτρινόμαυρους» να αγωνίζονται στο Μανάρη Αρκαδίας, σε αγώνα δρόμου αντοχής που διοργάνωσε ο Π.Ο Τρίπολης. Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα ο Γιαλαμάς Ιάσωνας κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο και ο Παπιτσής Κωνσταντίνος τερμάτισε στην 6η θέση. Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Τριανταφυλλίδης Ιωάννης τερμάτισε στην 12η θέση.

Τελευταίος αγώνας και αυτός την Κυριακή (29/5) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του Μαραθωνίου (XCM) με διοργανωτή την Ε.Ο.Π. σε συνεργασία με τον Δήμο Αργιθέας Καρδίτσης. Η ΑΕΚ έλαβε μέρος με την Λάβαρη Ελευθερία, με την αθλήτρια της ΑΕΚ να λαμβάνει την 5η θέση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ