ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

General Manager ο Γιώργος Κατσαούνης


Στο πλαίσιο της βελτιστοποίησης της οργάνωσης και του σχεδιασμού των τμημάτων του Συλλόγου, η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του General Manager των τμημάτων Υγρού Στίβου.

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τομέα της Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, καθώς και κάτοχος Master of International Business από το πανεπιστήμιο HULT.

Έχει παίξει πόλο σε υψηλό επίπεδο, κυρίως με την ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης (κατακτώντας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος το 2012), αλλά και με την Εθνική Ελλάδος.

Έκλεισε την καριέρα του τη σεζόν 2016-17, αγωνιζόμενος στον ΑΝΟ Γλυφάδας με τον οποίο κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στο All Star Game, ενώ παράλληλα εργαζόταν στην Αdidas στο τομέα του Sports Marketing.

Ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε στο aek.gr: “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά να ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι ένας από τους ιστορικότερους οργανισμούς στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης που με επέλεξαν και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Ελπίζω και εύχομαι με σταθερά βήματα να κάνουμε την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια και στον Υγρό Στίβο“.

Οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι του τμήματος, ο κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο κ. Γιώργος Κιρμίζογλου, δήλωσαν στο aek.gr: “Το σχέδιο της ΑΕΚ στην υδατοσφαίριση είναι μεγαλόπνοο και μακροπρόθεσμο. Το όραμά μας και οι στόχοι μας θα επιτευχθούν μόνο με πολύ δουλειά από ικανούς και αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν κατακτήσει το σεβασμό των ανθρώπων του χώρου. Ο Γιώργος Κατσαούνης θα μας βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξή μας, γιατί αγαπάει το άθλημα, έχει την απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία και τη θέληση για να τρέξει το τμήμα σε επαγγελματικά πρότυπα“.

Γιώργο, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ