ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ

Για την πρόκριση με Αγία Παρασκευή


Με στόχο την προκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος θα αγωνιστεί αύριο (30/01, 19:00) η ομάδα βόλεϊ γυναικών με την ΑΕ Αγίας Παρασκευής, στο ΑΚ Νότου. Οι “κιτρινόμαυρες” βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση με σερί νίκες και θέλουν να πετύχουν άλλη μία που θα τους δώσει την ευκαιρία να μπουν στην κληρωτίδα με τις ομάδες της Volleyleague.

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και στην αποστολή του αγώνα επιλέχθηκαν οι: Εικοσπεντίδου, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη, Βυζαντινού και Ντόνα.

Η Αρετή Τέζα δήλωσε στο aek.gr: “Το αυριανό παιχνίδι είναι θεωρητικά εύκολο, απέναντι σε μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Ωστόσο, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, καθώς κάθε νίκη και πρόκριση δείχνει και την δυναμική της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα θέλουμε μόνο τη νίκη αύριο και να έχουμε ρυθμό για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΖΑΟΝ για το Πρωτάθλημα το Σάββατο“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ