ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Για το 1-1 στο Καματερό!


Τον ΑΣΕ Δούκα φιλοξενεί στο Κλειστό του Καματερού η ΑΕΚ (06/05, 22:00) στο πλαίσιο του 2ου Τελικού της Futsal Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το άτυχο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, θέλουν να φέρουν τη σειρά στα ίσια και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Άλλωστε, οι δύο ομάδες όλη τη χρονιά έδειξαν ότι είναι πολύ κοντά σε δυναμική και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Η παρουσία του κοινού θα γίνει μέσω ατομικών προσωπικών προσκλήσεων, επομένως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επικοινωνία με τα Γραφεία του Συλλόγου (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) είτε από κοντά είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (210-2584582).

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης επέλεξε όλους τους διαθέσιμους αθλητές του.

Ο Δημήτρης Θεοφίλου δήλωσε στο aek.gr: «Το πρώτο παιχνίδι απέναντι στο Δούκα δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση, δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσης μας και δίκαια ηττηθηκαμε. Το Σάββατο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα δώσει την ψυχή της μέσα στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά των παιχνιδιών».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ