ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Για το 2-0 στο Λαύριο!


Μετά το συναρπαστικό και νικηφόρο πρώτο Τελικό της Futsal Super League, η ΑΕΚ την Κυριακή (15/05, 19:00) φιλοξενείται από τον Δούκα στο Κλειστό του Λαυρίου με στόχο το δεύτερο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα με ψυχολογία, αλλά και πάθος για τη νίκη, έχουν στο μυαλό τους μόνο το 2-0 που θα τους φέρει μία ανάσα από την επιστροφή στο θρόνο του ελληνιικού ποδοσφαίρου σάλας.

Ο αγώνας θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα της InStat TV, που φέτος έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2€ και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link https://instat.tv/login.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» έχει όλους τους αθλητές του στη διάθεσή του και θα επιλέξει την αποστολή του αγώνα πριν το παιχνίδι.

Ο Μάριος Ντάτης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το δεύτερο τελικό. Συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι πάμε να κάνουμε το 2-0 στη σειρά και να βάλουμε γερές βάσεις για το πρωτάθλημα».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ