ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για το καλύτερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων!


Έτοιμοι να διεκδικήσουν τους τίτλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι οι Έφηβοι και οι Νεάνιδες του τμήματος ξιφασκίας του Συλλόγου. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τις περασμένης χρονιάς και το 2019, με πρώτο στόχο μετάλλια στη διοργάνωση του Σαββατοκύριακου 12-13 Ιανουαρίου.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Βιδάλη Απόστολο, Αληφραγκή Μιχάλη, Καραγιώργο Κωνσταντίνο, Μαυρικάκη Αθηναΐδα, Βλάχου Φαίη, Γαζεπίδη Μαριλένα και Θεοδόση Βασιλική.

To πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματο Σπάθης Εφήβων-Νεανίδων, περιλαμβάνει ατομικά αγωνίσματα το Σάββατο (12/01) και ομαδικά την Κυριακή (13/01). Όλοι οι αγώνες θα δειαξχθούν στην αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ.

O προπονητής, Θανάσης Δελενίκας, δήλωσε στο aek.gr: “Οι αθλητές μου έχουν δουλέψει πολύ σκληρά από το Σεπτέμβριο και είναι έτοιμοι να δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους τον καλύτερο τους εαυτό και να διατηρήσουν την παράδοση που μας θέλει τα τελευταία 4-5 χρόνια, πρωταθλητές σε εφήβους και νεάνιδες. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσουμε μερικούς ακόμα τίτλους αυτό το Σαββατοκύριακο“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ