ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Για τον τίτλο της Α2 με Περιστέρι


Μετά την επίτευξη της ανόδου στην Α1 Εθνική Κατηγορία, η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (11/07, 21:00) στο Περιστέρι την τοπική ομάδα για τον Τελικό της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Τόσο η “Ένωση”, όσο και η ομάδα του Περιστερίου έχουν κατακτήσει τον προβιβασμό τους στη μεγάλη κατηγορία και η νικήτρια ομάδα θα χριστεί Πρωταθλήτρια της κατηγορίας.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος επέλεξε στην αποστολή του “Δικεφάλου” τους: Δαβίλλα, Ξενάκη, Χατζηδάκη, Γρηγοριάδη, Καψοκόλη, Λύκαρη, Γιαννουρή, Πετρόπουλο, Τίγκα, Μυλωνάκη, Στελλάτο, Μαυρωτά, Δερμιτζάκη, Κουρμελέ, Ασβέστη.

Ο περιφερειακός της ΑΕΚ, Νίκος Στελλάτος, δήλωσε στο aek.gr: “Ο στόχος της ομάδας για άνοδο στην Α1 επιτεύχθηκε, όμως η χρονιά ακόμα όχι. Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό όπου θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίλο με τον οποίο να “σφραγίσουμε” την άνοδό μας. Το Περιστέρι έχει μία πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο απέδειξε τόσο τα προηγούμενα χρόνια στην Α1, όσο και φέτος στην Α2, όμως ένας τελικός είναι διαφορετικός από τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπως και από αυτό της κανονικής διάρκειας. Μακάρι να μην υπήρχαν τα μέτρα λόγω της πανδημίας και να μπορούσε και ο κόσμος να απολαύσει αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω και εύχομαι σύντομα να αρθούν όλα τα μέτρα και φυσικά να είμαστε όλοι υγιείς ώστε να επανέλθει η καθημερινότητα στο 100% σε όλους τους τομείς“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ