ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γιάννης Ζιάβας: “Ζούμε τις καλύτερες ημέρες του Futsal”


H AEK πέτυχε μία ιστορική πρόκριση επί της Araz Naxcivan και πλέον βρίσκεται στις 32 καλύτερες ομάδες του UEFA Futsal Champions League.

Οι “κιτρινόμαυροι” πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη επιτυχία, με τον Γιάννη Ζιάβα να πνίγεται στις αγκαλιές των παικτών του.

Ο αρχιτέκτονας του οικοδομήματος της ΑΕΚ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, αναφερόμενος στη μεγάλη επιτυχία. Τόνισε ότι οι “κιτρινόμαυροι” κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο, στάθηκαν στο ύψος τους και έστειλε μήνυμα για ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζιάβας:
Αυτό που λέμε και με τα παιδιά είναι ότι στη χειρότερη περίοδο για την Ελλάδα, αλλά και για την υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο, εμείς ζούμε τις καλύτερες ημέρες στο futsal. Μία παρέα ερασιτεχνών, με πολύ πάθος και μεράκι για αυτό που κάνουμε, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες, έχουμε βάλει την ψυχή μας και τον καλύτερό μας εαυτό και θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Έχουμε κάνει την πρόοδό μας, έχουμε δουλέψει αρκετά. Είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο. Βρισκόμασταν σε μία συγκυρία τυχερή για εμάς, καθώς ο αντίπαλος δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του από το Μάρτιο και μετά. Όμως είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είχαμε σοβαρές ελλείψεις, για να μπορούμε να σταθούμε ακόμα καλύτερα στο γήπεδο. Όμως εκμεταλλευτήκαμε στο απόλυτο τις ευκαιρίες που βγάλαμε. Η Araz είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα στον 5ο παίκτη, κάτι που φάνηκε. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να προκριθούμε στην κανονική διάρκεια και κομβικό σημείο ήταν η μη επίτευξη τέρματος στην αποβολή των Αζέρων. Η απειρία έφερε οπισθοχώρηση, αλλά θεωρώ ότι κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, αντάξια του θεσμού στον οποίο αγωνιζόμαστε. Η ρουλέτα των πέναλτι ευνοεί λένε και τους τυχερούς. Όμως, το παιχνίδι δεν το “κλέψαμε”. Το παλέψαμε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο“.

Για την επόμενη κλήρωση: “Σίγουρα θέλουμε την τύχη με το μέρος μας. Θα ήταν καλό να κληρωθούμε με έναν αντίπαλο στα μέτρα μας. Εύκολο αντίπαλο δεν θα βρούμε. Απλά θα θέλαμε έναν βατό αντίπαλο. Όμως, εμείς θα χαρούμε τη διαδρομή, θα προετοιμαστούμε και θα μελετήσουμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο. Αυτό θα δώσει και όφελος στην Εθνική ομάδα, καθώς ένας κορμός της ομάδας θα είναι ενεργός“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ