ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

ΓΙΝΕ Ο 8ος ΠΑΙΚΤΗΣ!


Γίνε ο 8ος παίκτης…

Έλα μαζί να κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό!

Προμηθεύσου το ηλεκτρονικό σου εισιτήριο και μετάδωσε τη θετική σου ενέργεια στην ομάδα του χάντμπολ και έλα να κατακτήσουμε μαζί το Eυρωπαϊκό.

Με το e-ticket παίρνεις νοητά θέση στις εξέδρες των τελικών καιενώνεις τη φωνή σου, την ανάσα σου και την ψυχή σου, με την ψυχή τωνπαικτών μας.Σε αυτούς τους τελικούς, όλοι μαζί θα νικήσουμε τα άδεια γήπεδα και την πανδημία και θα φέρουμε την ΑΕΚαρα μας στην κορυφή του χάντμπολ!

Όλοι μαζί γεμίζουμε νοητά τα γήπεδα και συμμετέχουμε στους τελικούς του EHF European Cup.

Δημιουργούμε και γεμίζουμε την «εικονική εξέδρα» του Κλειστού της Κανήθου για τους τελικούς της 28ης Μαΐου και της 30ής Μαΐου 2021 με αντίπαλο την Ystads IF Σουηδίας και βοηθάμε έμπρακτα και με όλη μας την ψυχή την ομάδα χάντμπολ και την Μάνα ΑΕΚ.

Για να προμηθευτείς το e-ticket σου, μπες στο www.aek.gr, πάτησε e-ticket και αγόρασε το εισιτήριό σου, βοήθησε την Ερασιτεχνική και μετάδωσε τη θετική ενέργειά σου στην ομάδα χάντμπολ.

Οι τιμές των ηλεκτρονικών εισιτηρίων είναι: 5€, 10€ και 50€.

Διευκρινίζεται ότι τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, δεν είναι εισιτήρια για φυσική παρουσία στους τελικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο και με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα Covid-19.

Γίνε ο 8ος παίκτης της ομάδας μας στους τελικούς για το Ευρωπαϊκό, έλα να κατακτήσουμε μαζί το EHF European Cup

Στήριξε την ΑΕΚ!

Η προπώληση έχει ανοίξει:

https://www.ticketmaster.gr/aeksc-ww

https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005207.html

Αγορά e-ticket μπορεί να γίνει και από τα Γραφεία του Συλλόγου (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια).


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ