ΝΕΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ

Γράφει Ιστορία στο Βελιγράδι η ΑΕΚ!


Στη Σερβία και το Βελιγράδι ταξιδεύει η ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚ όπου θα αγωνιστεί στο F4 της Balkan Super League, για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Πρόκειται για μία σπουδαία στιγμή για το τμήμα του «Δικεφάλου» που κάνει υπερήφανους όχι μόνο τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και όλους τους Έλληνες, μιας και δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε F4 άλλη ελληνική ομάδα.

Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει στα Ημιτελικά τον Ερυθρό Αστέρα, το Σάββατο (08/06, 21:00), σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες των Βαλκανίων.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση και θα τιμήσουν τα χρώματα του Συλλόγου.

Ο αθλητής της ομάδας, Κώστας Γεωργιάδης, μιλώντας στο aek.gr, είπε: «Η φετινή σεζόν μπορεί να μην μας έδωσε την χαρά του πρωταθλήματος, όμως αναλάβαμε τις ευθύνες μας ως ομάδα και συγκεντρωθήκαμε στην ευρωπαϊκή πορεία που με τόλμη και πίστη και προσωπικό εγωισμό του κάθε παίκτη, είτε ατομικά είτε ομαδικά, μας έφερε στο Final 4 του Βελιγραδίου. Εκεί αντιμετωπίζουμε τον Ερυθρό Αστέρα, σ’ ένα ιστορικό παιχνίδι για εμάς και σημαντικό με την κάθε σημασία τις λέξης, με στόχο τη νίκη και το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό».

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Καλδέρη, Πάπα, Σούρτζη, Δανιηλόγλου Ν., Δανιηλόγλου Σ., Λουκάκη Χ., Εουτζένιο, Τσιανίκα, Αλεφράγκη, Μαυραγάνη, Κακούρη, Εσκιόγλου, Πλάμεν, Ελ Χαμπίπ, Προκόπο, Κεσκίνη, Λάζαρη, Μπράντον, Αγγελή, Καραμπίνη, Γεωργιάδη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ